Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi er bestræber os på at give dig den bedste service fra den mindste del til din pool eller til din drøm om egen pool i baghaven. Tag en snak med Søren Olsson på tlf. 5151 6621.

Telefon:

5151 6621

 

Email:

info@privatpool.dk

 

Adresse:

Klørupvej 11, 8920 Randers NV

Faq

Hvad koster en pool ?

Det er svært at sige hvad en pool koster, ligesom når man bestiller en bil så kommer prisen an på hvilke type, samt hvilke tilbehør man ønsker. Står du selv for udgravningen og bund eller er det en total entreprise osv. Men du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud, og vi kan have en dialog om dine ønsker og behov.

Hvor langtid tager det at lave en pool?

Tidsplan svinger fra projekt til projekt. Men der er som regel længere leveringstid på en færdigstøt pool fra producenterne, så man kan støbe en beton pool ligeså hurtigt, hvis man tæller disse uger med. Vi har et mål i privatpool.dk at en pool i standard størrelse højst må tage en måned fra vi går i jorden til den er færdig. men som sagt er det individuelt, men vi bruger de samme samarbejdspartner i hele landet så vi ved det er i orden og at de kommer som aftalt.

Hvilke typer vand kan man få i en pool?

Klor pools er det som de fleste kender, og vi fleste har prøvet at være i en pool hvor der lige har været rigeligt klor i. det svier og giver røde øjne hvis man opholder sig meget i det. Så er der saltvands pools, og nej det er ikke som at bade i vester havet. Saltsystemet eller chlorinator er købt og installeres på tryksiden tilbage ved poolens filtreringssystem. Denne saltchlorinator består i det væsentlige af en kontrolboks og en saltcelle. Saltcellen har metalplader i den, som er forbundet til kontrolboksen. Kontrolboksen sender en elektrisk ladning til pladerne, der skaber chlor gennem en proces kaldet elektrolyse. Som poolvand passerer gennem saltcellen, bliver saltet i vandet omdannet til hypoklorsyre. Hypochlorous acid er den samme komponent, der produceres, når der tilsættes klor til poolvand, uanset om du bruger pinde, tabletter, granulat eller væske. Som vandet vender tilbage til poolen, vil det introducere det nyproducerede klor. Der er mindre udgifter til klor og man kommer heller ikke til at lugte af svømmehald når man har saltvandspool.

Hvad er en liner?

En liner er det som man kommer ned i f.eks. en beton pool. Den kan købes i standards mål. Eller man kan få den svejset på stedet af privatpool.dk
Hvilket giver det bedste resultat. En liner er en slags pvc som fås i mange farver og mønster. Og der er lang levetid både på farve og holdbarhed. Skulle der ske et uheld så er det muligt at reparere den kontra færdige pools i glasfiber og pvc.

Hvor længe er pool sæsonen ?

Pool sæsonen kan være det meste af året hvis man har lyst til det. Der kan monteres varmepumpe til poolen samt man kan montere et pooltag. Der er også nogen som bruger sin pool til vinterbadning i stedet for. Og får varmen i en sauna hytte. Derfor er der alle muligheder for at få noget ud af den hele året.

Er en pool svær at holde ?

Nej det er den ikke. Med nutidens pumper, filter, og robotter er det ikke det store en pool kræver. Du kan få måleudstyr som sender alle de forskellige vand værdier til din telefon/app.